Bezoek aan Hands at Work en Mercy Air in Oktober

      Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan Hands at Work en Mercy Air in Oktober

In Oktober hebben wij (John en Ruurd) vanuit Nederland Hands at Work en Mercy Air bezocht en ons ook enige tijd ingezet voor een aantal projecten waarvoor geld was ingezameld en door African Hands beschikbaar is gesteld.

kinderen bij het care center

Bij Hands at Work hebben wij de sloppenwijk bezocht waar we vanuit African Hands 25 kinderen sponsoren. We hebben het care center bezocht waarvandaan de hulp wordt gecoördineerd. We hebben onder andere geholpen met het klaarmaken en uitdelen van de maaltijd die Hands at Work dagelijks aan de (gesponsorde) kinderen beschikbaar stelt. Ook hebben we vanuit onze stichting materialen beschikbaar gesteld waarmee een stelling voor het opslaan van voedsel en kookgerei in de voorraadruimte kan worden gebouwd en voor voorzieningen om te kunnen koken bij regen (dat is nu niet mogelijk). Binnenkort meer informatie en foto’s van het resultaat!

Bij Mercy Air was er dringend behoefte aan een werkplaats waar onderhoud aan gereedschap en machines voor het onderhoud van het terrein kon plaatsvinden. Een deel van een oude schuur is hiervoor aangepast en in gebruik genomen. In deze werkplaats hebben we elektriciteit (wandcontactdozen en verlichting) aangelegd. Na het afronden van de werkzaamheden in de werkplaats hadden we nog wat tijd over om wat werkzaamheden aan de elektrische installatie in een huis van van een van de vrijwilligers te kunnen uitvoeren.