Boekenmarkt Leerdam

Per 1 september 2016 heeft Stichting African Hands de organisatie van Boekenmarkt Leerdam overgenomen.

Direct naar: verkoopdata of contactgegevens.

Historie:
Boekenmarkt Leerdam is in 2005 is door Loes Horstman gestart, waarna het uitgroeide tot een evenement van formaat waarvoor mensen uit heel Nederland voor naar Leerdam komeboekenmarkt1n.

Medio 2016 heeft Loes aangegeven een stapje terug te willen doen en is besloten dat de Stichting African Hands de Boekenmarkt Leerdam zal voortzetten. Hierbij zal de bestaande werkwijze zo veel mogelijk gehandhaafd worden. De klanten hoeven er op deze manier zo min mogelijk van te merken.

Middels de populaire Boekenmarkt Leerdam willen we als stichting extra fondsen werven voor onze goede doelen. Veel mensen uit het oorspronkelijke Boekenmarkt Leerdam-team blijven betrokken bij de organisatie: zij vormen samen met een nieuwe ploeg mensen het nieuwe team.

Het afgeven van boeken kan in het schoolgebouw aan Parallelweg 24 Leerdam (de voormalige Wilgenhoek). Het inleverpunt is donderdag op de oneven week weken geopend: ’s Morgens geopend van 10:00 tot 12:00 uur en ’s avonds van 19:00 tot 21:00 uur.

boekenmarkt2Mensen die op een ander tijdstip boeken willen inleveren kunnen contact met ons opnemen (zie onze contact pagina).

Ook de verkoop op internet, via Marktplaats en Bol.com blijft hetzelfde. Mensen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen Boekenmarkt Leerdam volgen op onze Facebook pagina. https://www.facebook.com/BoekenmarktLeerdam

Geplande activiteiten:
Agenda_flipchart
  van de tweewekelijkse activiteit Inleverpunt boeken open wordt alleen de meest recente data getoond; klik op een herhalende activiteit om meer data te zien

  Sponsoren van Boekenmarkt Leerdam:

   

   

  Links:

  Meest recente nieuwsitems Boekenmarkt Leerdam: