Boekenmarkt van start (Het Kontakt)

      Reacties uitgeschakeld voor Boekenmarkt van start (Het Kontakt)

De nieuwe versoepelende maatregelen maken het mogelijk om weer een verkoop te houden. Met de aanstaande vakantieperiode in het vooruitzicht zullen velen weer graag de boekenvoorraad aan willen vullen.

De boekenmarkt wordt opnieuw georganiseerd door de Stichting African-Hands met het doel het verbeteren van de leefomstandigheden van Aids-weeskinderen. De totale opbrengst gaat naar projecten in Zuid Afrika. Dagelijks is er nieuwe aanvoer van boeken. De boeken kosten 0,50 euro per stuk, drie kinderboeken kosten 1 euro. 

De verkoop is dit jaar niet meer in het Oude Emmahuis, maar op de nieuwe locatie: de oude school aan de Parallelweg 24 in Leerdam. 

De verkoopdata zijn:
• Woensdag 30 juni en 7 juli van 10:00 tot 20:30 uur;
• Donderdag 1 juli en 8 juli van 10:00 tot 20:30 uur;
• Vrijdag 2 juli en 9 juli van 10:00 tot 20:30 uur;
• Zaterdag 3 juli en 10 juli van 10:00 tot 16:00 uur.

De boekenverkoop zal wel anders verlopen dan de meeste bezoekers gewend zijn. Een volle zaal is namelijk niet mogelijk. Ook houdt de organisatie zich aan de geldende coronamaatregelen.

Wie het lastig om naar de Boekenmarkt te komen, kan ook gebruik maken van de bezorgservice van boekenpakketten. Zestien boeken kosten dan 12,50 euro. Omdat heel veel boeken staan uitgestald, kunnen deze in diverse categorieën verzorgd worden.

Om een pakket te bestellen kan gebeld worden naar 06-22588927, een appje sturen naar dit nummer is ook mogelijk. Mailen kan ook: boekenmarktleerdam@gmail.com.

Tijdens de verkoopdagen is het ook mogelijk om overtollige boeken weer in te leveren. Die worden gesorteerd en gaan daarna gelijk in de verkoop.