Kerstviering

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstviering

Vanmorgen waren de dames van de Oasis uitgenodigd om met de vrouwenvereniging van de NG gemeente Jakaranda Riviera een kerstviering te houden.

Nadat Mies de dames had uitgenodigd werd er direct druk geoefend met het zingen van kerstliederen.

We hebben vanmorgen met 12 dames van de Oasis en heel veel leden van de NG gemeente Jakaranda Riviera een hele fijne morgen gehad. We werden hartelijk welkom geheten door de 2 predikanten van de gemeente die een stukje uit de Bijbel lazen (Lukas 2) een gebed deden en een kort woord tot ons richten. Daarna kregen de dames van de Oasis de gelegenheid om hun liederen ten gehore te brengen. De onderstaande foto’s spreken voorzich denk ik. Ook hebben 2 vrouwen van de Oasis verteld over hun ervaringen bij de Oasis. Wat er vooral uitsprong was de onderlingen vriendschappen die ontstaan in de groep wat als erg fijn wordt ervaren. Maar natuurlijk ook de dingen die ze leren en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over de “dingen des levens” maar ook dat God een plaats kreeg in de onderlingen gesprekken en de gebeden met en voor elkaar!

Daarna hebben we met elkaar nog diverse liederen gezongen begeleid door de piano. Er kwamen afrikaanse, Engelse en ik dacht Xhosa. Soms werd er zowel in het Afrikaans als Engels gezongen. Wat erg bijzonder was.

Daarna had de NG gemeente rijk gevulde tafels voor ons met heerlijke hapjes, sap, koffie en thee waar erg van genoten werd.

Onderstaand een foto-impressie van de kerstviering.

dsc_4475a dsc_4471a  dsc_4470a  dsc_4484a  dsc_4476a dsc_4475a