Update Philadelphia

      Reacties uitgeschakeld voor Update Philadelphia

De winter heeft plaatsgemaakt voor de zomer, en de eerste regenbuien hebben we inmiddels gehad. We bidden voor een goed regenseizoen!
In de wintervakantie (juni/juli) heeft Philadelphia een zendingsreis gemaakt samen met onze bezoeker uit Amerika. De bestemming was Damaraland, in het westen van Namibie. Daar hebben we verschillende mensen ontmoet, bijbels uitgedeeld en verschillende onderwijzers en gemeenschapsleiders mogen ontmoeten.  We bidden dat de boodschap van redding door Jezus in hun harten zal blijven en dat het vrucht zal dragen.
Na de wintervakantie zijn we verder gegaan met onze reguliere activiteiten: de jeugdclub, waar het mooi is om te zien hoe tieners te zien groeien in geloof.  Ook het kinderwerk is weer opgepakt. We hebben een graduation ceremony gehad waarin de kinderen een certificaat en een bijbel (NT) ontvangen hebben, nadat ze de twaalf bijbellessen van Operation Christmas Child hebben afgerond. Ze waren trots en wij ook! Ook zijn we verder gegaan met klanken/letters leren.
De soepkeukens lopen nog steeds.
Wilt u met ons meebidden voor onze activiteiten en alle betrokkenen?