Update vanuit Oasis: een dag met vrijwilligster Hospivision

      Reacties uitgeschakeld voor Update vanuit Oasis: een dag met vrijwilligster Hospivision

Vandaag meegelopen met een vrijwilliger van Hospivision. Zij bezoekt tweemaal per week de oncologie kinderafdeling. Ze motiveert de moeders die hele dagen bij hun zieke kind zitten om te gaan haken of breien. In de eerste plaats is de kinderafdeling een prachtige afdeling. Met donaties van diverse bedrijven hebben ze geweldige decoraties gemaakt om de afdeling wat gezelliger te maken. Een echte prinsessen  kamer voor de meisjes en een heuse garage met tools voor de jongens! Een restaurant (zie foto’s) waar de kinderen uit eten kunnen. Fantastisch!

De vrijwilliger gaat de zalen langs en moedigt moeders aan om mee te gaan en spreekt de kinderen aan en bid voor en met ze. Tijdens het wachten op de ca. 10 moeders die kwamen hebben we wat gekletst. Voordat we begonnen werd er eerst voor en met elkaar gebeden.

Daarna volgde in een snel tempo de haakles mutsen haken. Namens de vrouwen daar hartelijk dank voor de wol en haaknaalden. Ook breien met de breiring is erg in trek! Erg bijzonder om mee te mogen maken. Diep respect ook voor de vrijwilliger die tweemaal per week naar de stad komt om dit te doen! God roept haar en God voorziet (in geld en moed) en gebruikt haar getuigenis! Laten we met haar mee bidden om kracht, genezing en totale overgave aan God!