Boekenmarkt Leerdam

Per 1 september 2016 heeft Stichting African Hands de organisatie van Boekenmarkt Leerdam overgenomen.

Direct naar: verkoopdata of contactgegevens.

Historie:
Boekenmarkt Leerdam is in 2005 is door Loes Horstman gestart, waarna het uitgroeide tot een evenement van formaat waarvoor mensen uit heel Nederland voor naar Leerdam komeboekenmarkt1n.

Medio 2016 heeft Loes aangegeven een stapje terug te willen doen en is besloten dat de Stichting African Hands de Boekenmarkt Leerdam zal voortzetten. Hierbij zal de bestaande werkwijze zo veel mogelijk gehandhaafd worden. De klanten hoeven er op deze manier zo min mogelijk van te merken. Zij kunnen dus ook komend jaar terecht in het vertrouwde gebouw “Maranatha” (J. A. Burgersstraat 1 4141 EL Leerdam) voor hun boeken.

Middels de populaire Boekenmarkt Leerdam willen we als stichting extra fondsen werven voor onze goede doelen. Veel mensen uit het oorspronkelijke Boekenmarkt Leerdam-team blijven betrokken bij de organisatie: zij vormen samen met een nieuwe ploeg mensen het nieuwe team.

Wat er wel verandert is de inleverlocatie. Het afgeven van boeken kan niet meer in Maranatha, maar op het inleverpunt aan de Oranjehof 27 in Leerdam. Dit is in het oude Emmahuis (achter het voetbalveldje aan de Emmalaan). Het inleverpunt is donderdag op de oneven week weken geopend: ’s Morgens geopend van 10:00 tot 12:00 uur en ’s avonds van 19:00 tot 21:00 uur.

boekenmarkt2Mensen die op een ander tijdstip boeken willen inleveren kunnen contact met ons opnemen (zie onze contact pagina).

Ook de verkoop op internet, via Marktplaats en Bol.com blijft hetzelfde. Mensen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen Boekenmarkt Leerdam volgen op onze Facebook pagina. https://www.facebook.com/BoekenmarktLeerdam

Geplande activiteiten:
Agenda_flipchart
van de tweewekelijkse activiteit Inleverpunt boeken open wordt alleen de meest recente data getoond; klik op een herhalende activiteit om meer data te zien

Sponsoren van Boekenmarkt Leerdam:

 

 

Links:

Meest recente nieuwsitems Boekenmarkt Leerdam:
 • Nieuwsbrief Boekenmarkt 2019

  Lees hieronder de nieuwsbrief over de Boekenmarkt, met informatie over de opbrengst van 2019 en wanneer het inleverpunt weer open gaat! Nieuwsbrief Boekenmarkt 2019 (pdf formaat)

 • Boekenmarkt kent een prachtige start

  Boekenmarkt Leerdam is al twee weken van start en gaat vandaag de derde week in. Drie dagen lang zijn er duizenden boeken te koop in veel verschillende categorieën. Er zijn… Lees verder »

 • Mooie opbrengst verzamelbeurs 16 maart

  We hebben dit jaar ook weer een mooie opbrengst van de verzamelbeurs in gebouw Maranatha. Netto opbrengst is € 1164 boven verwachting veel! Daar zijn we heel blij en dankbaar… Lees verder »

 • Ondersteuning Lisette van Steijn

  Als Stichting ondersteunen we Lisette van Steijn, ze heeft Leerdamse roots en haar moeder is een betrokken lid van het Boekenmarkt team. Lisette schrijft: De Philadelphia Foundation for Orphans in Distress is werkzaam in… Lees verder »

 • Kerstboekenmarkt 8 december

  Zaterdag 8 december was het grote inleverpunt omgetoverd tot een ware Kerstboekenmarkt. En welkom met oliebollen en chocomel en binnen een enorme voorraad prachtige boeken. Allemaal verkocht voor € 1,-… Lees verder »