Heukelumse Markt!! Zeer geslaagd!!

      Reacties uitgeschakeld voor Heukelumse Markt!! Zeer geslaagd!!

Afgelopen zaterdag hebben wij weer een fantastische dag gehad voor de St.African Hands op de Heukelumse markt!
Broodjes hamburger, broodjes gezond, kaarten, sjaals, tassen en muurdecoraties van hout!! En dat allemaal voor African Hands! er is een mooi bedrag van 1000 euro opgehaald waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Kopers en verkopers hartelijk dank!

Marianne: “We verkochten 280 broodjes hamburger en 70 broodjes gezond!! netto opbrengst was 650 euro voor de stichting,…helemaal TOP!
We schrokken wel even toen bleek dat 100 meter verderop ook iemand broodjes hamburger stond te verkopen (was vorig jaar niet)…ik zag ons al met 150 ontdooide hamburgers naar huis gaan aan het eind van de dag,…maar nee hoor….om ongeveer 14.30 waren we zo goed als uitverkocht!…volgend jaar gaan we iets meer “broodje gezond”doen…die zijn nergens op de markt te koop,..en daar was wel vraag naar!!”

Janske: “Afgelopen zaterdag hebben Ineke en zus Nel en dochter Esther ook op de Heukelumse markt gestaan.
Het was een zonovergoten dag, dus dat kwam prachtig uit. Er lagen prachtige kaarten, kettingen, sjaals en tassen op de kraam.
Ook was Dik aan de slag gegaan om van pallets mooie decoraties voor aan de muur te maken. Allen die hieraan meegewerkt hebben heel erg bedankt voor jullie inzet.”

heukelumsemarkt4 heukelumsemarkt3 heukelumsemarkt2 heukelumsemarkt5 heukelumsemarkt6 heukelumsemarkt7