Stichting African Hands neemt organisatie Boekenmarkt Leerdam over

      Reacties uitgeschakeld voor Stichting African Hands neemt organisatie Boekenmarkt Leerdam over

Afgelopen jaar heeft Loes Horstman, drijvende kracht achter de Boekenmarkt Leerdam, aangegeven een stapje terug te willen doen. Zij is de Boekenmarkt Leerdam gestart 12 jaar geleden. Van een bescheiden gebeuren is dit de laatste jaren uitgegroeid naar een evenement van formaat waar mensen uit heel Nederland in juni naar Leerdam komen om boeken te kopen.

De opbrengst was steeds bestemd voor projecten van hulpverlening aan kwetsbare aidsslachtoffers, meest kinderen.boekenmarkt
De boekenmarkt 2016 is nu weer net achter de rug. De opbrengst over geheel 2016 bedroeg ruim EUR 15.000,–, een record in de 12 jarige historie van de Boekenmarkt.

In overleg met Loes is nu besloten dat de Stichting African Hands de Boekenmarkt Leerdam zal voortzetten waarbij zoveel mogelijk de bestaande werkwijze gehandhaafd blijft. De klanten hoeven er op deze manier zo min mogelijk van te merken. Zij kunnen ook komend jaar terecht in het vertrouwde gebouw “Maranatha”voor hun boeken.

Omdat de doelstelling van de Stichting African Hands ook is het hulp bieden aan de meest kwetsbare aidsslachtoffers zal de opbrengst dus bij dezelfde doelgroep terechtkomen.

Wij zullen u binnenkort verder informeren over de Boekenmarkt Leerdam.
U kunt de Boekenmarkt Leerdam bereiken onder tel.nr. 06 – 22588927