Studenten Social Work doen project voor Oasis

      Geen reacties op Studenten Social Work doen project voor Oasis

 vlag-003-300x225PA230028-300x224PA230030-300x224

4 studenten die bezig zijn met de opleiding voor Social work (maatschappelijk werk) hebben het initiatief genomen om hun project voor de opleiding onderdeel te laten zijn van de Oasis.

In de afgelopen maand hebben ze verschillende markten bemand met vlaggentjes die gemaakt zijn of worden op de Oasis. Ze hadden gevraagd om een aantal voorbeelden te maken wat de dames van de naaigroep gedaan hebben, daarbij hebben ze verschillende stoffen meegenomen zodat de eventuele kopers hun eigen vlaggetjeslijn konden samenstellen. Daarbij hadden ze een prachtige kraam ingericht, mooie visitekaartjes gemaakt, 3 hele dagen opgeofferd om op de markt aanwezig te zijn en het project zo gemakkelijk voor ons gemaakt dat we nu hun opdracht erop zit wij er zo mee verder kunnen werken.

Tijdens de evaluatie waren ze zelf wat negatief want het had niet opgebracht wat ze gehoopt hadden. (wie hoopt er niet op een waslijst aan bestellingen…) Maar is dit hun fout? Dit is uitgebreid besproken met Mies om uiteindelijk met een wat positiever gevoel hun opdracht op school te gaan presenteren. Daar werd hun presentatie met een staande ovatie afgesloten en sleepte ze een 8,7 in de wacht!

Dames bedankt!!!

Wij hopen zeker verder te gaan met dit project.

Geef een reactie